Rebecka här

Hej tjejer! Har varit jätte dålig med att uppdatera bloggen men jag har haft rätt mycket för mig och det har drabbat både min egna (personliga) och allofus bloggen.
Tjejer, jag kanske ska byta linje och kanske byta skola till hösten. Varför orkar jag inte ta upp på bloggen men det har blivit för mycket för mig nu på senaste tid, och jag har mått superdåligt rätt länge nu och om jag byter skola och linje så hoppas jag på en start att fixa upp mina betyg och börja må bättre. Jag förtjänar fan inte att må såhär..

Jajaja ska äta nu.. har knappt haft någon aptit idag..älskar er!

Valborg!

Sjukt peppad inför valborg!! Jag och mirre ska röja salem då haha visst mirre?? ;)

Nä men imorgon efter skolan åker jag och min sötis anna in till stan för jag ska ha en klänning o ett par skit snygga skor jag sett. Kommer nog bli skit bra hoppas jag :D

Haha fick höra av en kompis idag att det fanns tungpiercingar med vibbration!!! Hur coolt är inte det hahah, måste tvinga någon som har hål där köpa det! Sedan får dom kyssa mig hahahha ne men fett coolt i alla fall hahha :D

puss/ josefin!!

miranda

ikväll blir det teater med skolan i 3 timmar. på dramaten. roligt.
man får inte ens äta på dramaten. jag gråter floder.

söt!


säger bara en sak

TPL


Uppenbarelse WTF!!

Fick typ en uppenbarelse igår haha!!¨
Nä men helt ärligt, jag typ valnade upp o ba nu vet jag exakt vad jag måste tatuera in!! Nämligen en liten blid av en segelbåt. Den finns på min pappas gravsten, och det var jag som valde att den skulle sitta där för den påminner om honom...
Dessutom är den ur söt och jag vill så ha den på ankeln!! Sedan ska det stå typ pappa lite diskret under. Skulle vara så kul att ha. Tänker ju på honom och saknar honom varje sekund, och det skulle liksom synas om jag hade den där!

Vet att det låter fett störd, typ taget från miami ink eller nått. Men jag kände att jag vill ha det, och det är en jätte söt bild också!
Så fort jag får pengar till det och hittar ett ställe där man inte behöver föräldrarnas godkännande så kommer jag fan göra det! Men jag är ju liten o fattig så det kommer nog dröja ett bra tag :(

MEN FAN VAD JAG VILL GÖRA DEN!!!!!!// JOsefin

25

Hej tjejer :)
Igår var det som sagt nationella, hur gick det för er?
Efter det drog vi in till stan (jag, malin och olivia) Jag och Malin planera lite inför sommaren som jag hoppas blir av! Kommer bli så sjukt bra isåfall.
Jag hitta två par gladiator skor, köpte ett par och funderar på att be pappsen att köpa de andra till mig. Efter det åkte jag till Gnesta med fina folket. Jag var nykter hela kvällen men hade rolgit ändå (;
Sedan sov jag hos mormor min, vakna upp med värsta hotellfrukosten serverad, såååå sjukt mysigt.
Nu blir det lite plugg sedan ska jag träffa släkten för farfar har fyllt år. Efter det ska jag kanske träffa josefon och aina? RING MIG.
Puss!

Så jävla glad!

Vill bara börja med att säga: Grattis så jävla mycket Jossan! Jag vet hur mycket det här betyder för dig och vi alla tjejer är riktigt glada för din skull! Om du någon gång behöver hundvakt så tveka inte haha ;)


Älskar dig så galet mycket!!
*haha döda mig för bilden gumman*

LÄNGTAR!!

Fy fan vad jag längtar nu alltså. Mamma betalade in handpeningen på hunden i tisdags, så nu kan vi inte dra oss ur. Fatta att jag kommer att få hem en lite valp om 7 veckor.... Ja, det blir en väldigt lång väntan, men det är det fan värt!!!

Snart är det ju valborg också!! Vad ska ni hitta på tjejer?? Jag vill fan komma ut!! Någon som hänger på?? Räknar med dig mirre!! :O haha

Ne ska fortsätta jobba med datakunskapen nu puss på er/ Josefin

atm

rrmirrr
Livet leker och jag sitter för tillfället och kollar på när syster min rensar sin garderob.
Pusss!

Onsdag, ledig.

Tja tjejer!
Är ledig från skolan idag så jag hade tänkt och plugga nu lite på morgonen. Sen ska jag fixa mig och dra in till stan. Hade tänkt och dela ut lite CVn så jag kan skaffa jobb rätt snart. Fan, det finns så mycket jag vill köpa och göra men aldrig har pengarna till!!
Jajaja, egentligen har jag inte tid att uppdatera bloggen men vad gör man inte?

Puss tjejer

Tjejer

bloggen dör ut! hallååååååååååå?
Just nu sitter jag och lyssnar på Abba haha, fuckat men det är lite energi i låtarna så, jaja.
Idag insåg jag hur mycket läxor vi har i skolan, det tar aldrig slut. Och imorgon har jag utvecklings samtal, vi får se hur det går.
Nu fortsätter DH så vi hörs senare.
Love

hello :D

En superglad josefin som skriver. Det är nämligen så att min valp som jag ska få, föddes i natt. Så nu ikväll så ska jag, mamma o min syrra sitta och disskutera viken valp vi ska ta :D

Har också varit med en kompis till gammla stan för att hon skulle pierca naveln. Blev så jävla avis på henne!! VILL JU OCKSÅ GÖRA!!! Men jaja det får vänta tills jag har pengar och mammas tillåtelse hahah :P

Sitter i alla fall och degar lite här hemma nu och vet inte vad jag ska hitta på tills mamma kommer, kanske ska jag börja med maten så att mamma är på bra humör när hon kommer hem. Annars kommer hon vara så emot mig när vi ska disskutera hund... Hahah man måste veta hur man krontrollerar sina päron haha :p Puss på er!! Josefin

Beckis hära bitches

 Degar som in åt helvete just nu. Trött är jag också för den delen..mormor och mamma städar så jag funderar på att joina dom, men är för trött haha! Har inte så mycket att skriva faktist förutom att igår var den kristna ortodoxa påsken och det firade jag genom att åka till kyrkan på morgonen (samma kyrka som förövrigt Bobby också går till!!) sen på dagen hade vi släkten här så vi grilla och tog det allmänt lugnt. Sen mot kvällen så fixa jag mig och drog på fest, somnade inte för än 5 imorse. Ja, ni kan ju tänka er hur jag mådde när jag vakna. För jävligt.

Haha lite bitterfitta inlägg känns det som.. men jag är så jäääävla trött asså. Ska nog dega ännu mer. Framför TVn.
Puss älsklingar!!

19

Idag mår jag som man ska må när man gjort något som jag gjorde igår, huhu.
Nej jag mår skit bra egentligen, lite saker att fundera över som vanligt men det tänker jag bara lägga åt sidan idag och må så jävla dunder bra som jag förtjänar att må.
Igår var jag i Tumba nästan hela dagen, först träffade jag en vän och sedan blev det fest.
Sedan åkte jag hem efter mycket om och men, kom hem runt halv tre då jag bara stupa ner i sängen.
Men ja, nu vet ni vad jag gjorde igår.

Saknar er mucho mucho. Idag komemr Aina hem förresten och imorgon ska hon komma och krama sönder mig i min skola. Förhoppningsvis.
Puss!

Hemma kväll!

Kände för att bara sitta hemma med mamma och dega ikväll. Känns som det var väldigt länge sedan, och jag tro att jag behöver det. Har inte kommmit så här bra överens med henne på flera år. Känner bara att jag måste ta vara på den tiden :)

Ne men jag bara dega och känna att kroppen kan ta igen för de närmaste helgerna. Tror jagäven behöver komma ner i varv för att klara skolan bättre.. Men vi får se, känns ganska bra just nu, har inte varit så här glad på längre faktiskt!

Peppar peppar för att det håller i sig haha :) puss / Josefin

Dagens händelser

Gick upp tidigt i morse, för jag hade mockningshelg i stallet. Så jag o emelie åkte ditt. Sedan tog vi en promenad med hundarna och sedan hade jag min ridlektion :)

Åkte sedan hem och lämnade emelie vid rönninge, men tog med mig hennes hund hem för att han skulle göra mig sällskap i mölle spåret. Känner mig skit nöjd att jag både mockat (sjukt jobbigt för armarna) ridit (BEN MUSKLER) ochdessutom joggat mölle spåret :D Hoppas jag kan komma i form nu, måste komma i alla sommar kläder!!!!

Ne nu ska jag dra ut i det fina vädret :) puss på er/ Josefin

Lever någon?

Tjejer. Det känns som om bloggen också är inne i en lågkonja? Fan börja uppdatera ordentligt nu! Minst inlägg om dagen, kan vi lova det nu? YES WE CAN!

Söta lillebror

min lillebror är helt inne i sin egna värld där han kan sitta och babbla på om olika saker som han hört från dataspel osv (ex; klicka på mig)
En av hans favoriter är ett barnprogram som han kan utantill, får jag presentera: Häxan surtant
Storasyster som filma.


uppdate: blev bockarna bruse istället, fint det med.

16

helt jävla TPL idag som de så fint kallas.
tyck synd om mig.

Störande moment nr.2

Här kan ni se mitt störande moment nr. 1

  

Dags för ett störande moment.. denna gång handlar det om Kalle-Mange, Lars, Maxen och Niclas. Känn er utpekade moahahahahaha


Lite bakrundsfakta:

Lars - Född i en skog söder om stockholm, en riktig bonde med andra ord. Diggar Hitler.

Niclas - Tänk er Dexter i Dexters labriatorium.. mer än så behövs inte.. tyvärr..

Maxen - IPÖÖÖÖÖÖÖD

KalleMange - Vart tog han vägen?


Jag + dom här 4 killarna har blivit satta i samma grupp i ekonomin, syftet med uppgiftern är att ta det allvarligt och marknadsföra en produkt. Lars får tag i en fet pinne med en pil längst upp och gör hål i taket. Yep. Niclas står som en riktig liten Dexxxxter bredvid mig och bedömer allt jag gör ''neeeej du gör feeeel'' ''BECKA ÄR INNE PÅ FACEBOOK!!!!''
Maxen har hakat upp sig på ordet IPÖÖÖÖÖD just för att jag kallar min bebis empi för ipöd ibland, det är det enda maxen säger nu för tiden. Han har tappat talförmågan.
Kalle-Mange försvinner ut ur klassrummet. Ingen vet vart han tog vägen, har någon sett han?


Visst älskar vi ekonomin. Yes we doooooooooooooooo


Wii

Hahah wow nathalie is alive!!!!

Fast du kunde inte gjort ett trkigare inlägg va?? haha nee love you gumman <33

Slutar efter den här SUPERLÅNGA svenskalektionen, så då blir det att åka hem och slappa och plugga lite, även försöka komma ut på cykeln i och med att det inte blev ngot igår :/

Köpte lite nytt smink igår, mamma höl på att döda mig (haha) men det var i alla fall sånt jag verkligen behövde!! Var också tvungen att köpa silver schampoo. Som tur var så hade dom rea på den i stan så den kostade bara ynka 99 kr :D
Så nu jävla ska jag få bort kyckling förgen på håret!!

Pöss/ josefin

Janis Joplin - Piece of my heart

Det är mycket musik här i bloggen just nu och därför ska jag visa en låt som jag blivit förälskad i! Man måste lyssna på hela låten för att den ska vara bra.


Lite musik

Asså åhhh lyssnade på en kompis iPod idag.. snacka om nostalgi på en jävligt hög nivå!! Massa låtar, speciellt svenska som han hade! Blev så jävla hyper tjejer.. ni kommer dö hahahaha

Tomas Ledin - En del av mitt hjärta ( OMFG ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!!!)
Björn Rosenström - Ragnar
Björn Rosenström - Pojkarna som busar
Magnus Uggla - Efterfest
Magnus Uggla - Nu har pappa laddat bössan (ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!!!!!)

Nu ska jag fortsätta sjunga, puss!

Till stan!

Sitter på min sista supertråkiga ekologi lektion!!! Men den slutar om 40 minuter så jag får bara hålla ut.
Sedan bär det in till stan med superguliga anna!! Ska köpa ett puder och lite annat :)

Sedan ska jag kanske med becka och kolla in en speciell kille lira lite boll ;) Och för hoppningsvis blir det en cykeltur med emelie för att bränna lite fett och sedan slappa framför GA (dubbleavsnitt iadg :D)

Ne nu ska jag hänga med på lektionen puss / josefin

Hej alla solstrålar

Idag börjar jag inte förnst 11.20 .. lyx!
Jag sitter dock redan så gott som klar för att gå emot tåget, men jag behöver inte förnst om ungefär en timme. Haha, snacka om att vara ute i god tid!
Nu ska jag spela lite winterbells, jag och min syster var helt fast i det på ett lov för kanske 2 år sen, och sedan påminde Petra mig om det och nu sitter jag och kämpar, jag var bäst på det förut.. nu suger jag. Haha.
Pusshej!

winterbells: http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

och skulle du älska mig, om jag föll i tusen bitar?

Du kommer krossa hela mitt hjärta ne dag, det vet jag. Men jag håller ändå dig kvar.
Jag uppskattar i alla fall att du är ärlig. Men ge mig inga mer falska förhoppningar!!

Beckis in the building!

Hej älsklingar!
Hur mår ni? Själv mår jag inte så värst bra.. har fått mens så jag har ont i magen som in åt helvete!
Alltså tjejer, jag har knappt sett er på hela lovet! Katastroooof!! Ska vi försöka hitta på nåt nästa helg om alla är på? Nattis, du också.
Jaja, ska ut till Pärlan och träffa lite killar (hehehehehehe) hej då gullegrisar


12

Nu börjar jag vakna till efter att mått skit typ hela dagen (bakiiiiiiiiiiis)
Haha, igår liftade jag hem till Södertälje. Sjukt sjukt sjukt.
Ska aldrig i hela mitt liv lifta igen. Livsfarligt vafan.
Satt och pratade med Rasmus hela jävla tiden, han vägra lägga på och jag ville absolut inte att han skulle göra det.
Men det gick bra, ja typ sprang ut ur bilen när vi var i södertälje och gick skit fort, haha Rasmus tror nog jag har dålig kondis (;
Aja, jag blev full och det var de jag ville. Wie. Fjortisfylla.
Puss på det och er.
/ Miranda
<3
<3
Emsiii, skicka bilderna till mig sen :)

hmm??

Någon som vet om våran kära nathalie har gått och dött??

Min gårdag

Låter kul iallafall Jossan! Förlåt för att jag dissade er, men jag kunde inte direkt pallra mig till Södertälje eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Igår mötte jag upp Nicole, Amanda, Camila, Chmoni och Sophie på bussen eftersom vi skulle tagga hem till Petra för att chilla lite. Väl där så vart det inte särskilt mycket chill om man säger så. Eller vad säger du Nickiszszsz?
Sen drog vi hem till Tedan (en kille i klassen) för lite fest men jag drog efter knappt en timma! 

Jajaja sådär nu vet ni vad jag gjorde igår. Nu ska jag utnyttja vädret och gå ut lite. Kan min tröga kompis svara någon gång? Återstår att se.

Gårdagen

Jag emma o mirre drog till en fest i tälje igår. Började med att vi var 16 st tjejer och lika många killar i en två!!!
Men sedan drog typ alla från ingenstan, så vi satt typ kvar och kröka lite, och sedan drog vi hem till salem igen. Där vi hittade en fest som jag o mirre stack på, för emma (tönten) pallade inte, så hon drog hem. Jag och mirre var i alla fall där ett tag, men den festen var typ också halvdöd, så jag stack hem runt 1 tiden. Min buss kom aldrig så jag gick ända från skogsvaktarstigen hem!!!

Och som att det inte räcker att man är skit trött och fryser, så ska det komma en massa äckliga männsikor och ropa och gå efter en... Asså varför finns det så mycket av dessa människor??
Trodde i alla fall jag skulle få lite stöd av en viss person, men han skulle sova istället, för han var trött... TACK SÅ JÄVLA MYCKET!!!! Nu vet jag i alla fall hur du är!

Ja, ja ska iväg till mina kusiner snart så jag måste börja fixa mig..

Vi ses tjejer// JOsefin

Haha


Från mig till er

Tjejer

Satt och kollade igenom gamla bilder och hitta massa outfits bilder som jag och Aina tog i 9:an
Dessa gillade jag starkt, älskar jeansen på den första bilden.. ska nog köpa ett par nya då dessa är kastade.
Inget utav de andra skulle jag kunna gå runt med idag men ja, alltid kul att se.
dghkj
 nchjkvbn

Ses ikväll eller? Puss!


Beckis här

Drog ner med Emsii till garnudden snabbt, träffade lite folk men det verkade så äckligt tråkigt att vi drog hem. Orka slösa dyrbar tid på att vara där som en pundare liksom hahaha. Polisen kom tydligen också, lyckat people! Lyckat. Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten. Before shes gonna have a BF. See y'all later

Strax Malta

Hej, Hemma från Prag, Saknar det så himla mycket. Lärde känna många nya personer och vi hade det grymt kul under hela resan. Det är klart en av de bästa resorna jag gjort. Men om 1 timme flyger jag till Malta där jag ska träna stenhårt. Har saknat er tjejer vi måste ses när jag kommer hem från Malta, har så mkt att berätta.

Istället för beckas dåliga musik :P

Tror inte att det har ungott någon att vi tjejer inte har direkt lika smak. Becka kör hårt på sina låtlistor.. Så nu tänkte jag lägga in lite "riktig" musik på bloggen :P (you know I love you becka) LOVE / josefin

Förkylning på G

Fan vad det är osmart med natt proenader i klänning och skinnjacka!! Gick fan från tumba till mossen vid 3 i måndagsnatt... Inte det bästa.. Men men, idag ska jag i alla fall umgås lite med miranda, vara ganska länge sedan vi gjorde något nu.. Dessutom, varför är ni andra så jävla tröga nu på lovet??? aja, ska gå och fixa mig nu! Hör av er tjejer!! / josefin

Miranda här

Just nu sitter jag hos kusinen där jag har spenderat två dagar av mitt liv.
Eller kom hit på kvällen, och idag har vi gymmat.
Tänkte mest slänga in ett inlägg, hoppas vi alla kan ses under lovet. Eller vi ska alla sess under lovet.
Förutom Aina som är borta..
LOVE YOU

Heaven couldnt wait

Hoppas du har det bättre där uppe
R.I.P Malin Karlsson


Emma

Är svartsjuk på er som ligger och sover nu, har skola. Är på campus telge i 3 dagar nu (en annan gymnasie skola) och killarna där är verkligenriktigt sluskiga. Mina killkompisar tyckte höra att dom hade sagt "spräck tjejen". respektlöst om dom nu sa det. men men, vill bara uppdatera fort så nu vet att jag lever. Btw, hade det jätte bra i åre :)
Puss på er

Babies

Hej gullisar.
Det blir mindre och mindre inlägg i bloggen, och färre kommer det bli eftersom sommaren börjar komma.. men skit i det! Hahah..
Eftersom mitt påsklov börjat så har jag och några kompisar dragit till Stockholm och chillat galet asså. Tänk er shopping+uteservering=VÅR/SOMMAR!


wuuuuunderbart.
Det var allt för mig/ Rebecka

4


Kom igen nu tjejer

Fan tjejer vi måste hitta på något under lovet!!!!!!
Och inga bortförklaringar, skiter i om ni dör, det är inget att skylla på :P

Ne men alltså någon måste tömma sitt hus på syskon och föräldrar, jag kanske kan fixa det här.. men det är verkligen inte säker.

På tal om det fina vädret så kan man ju snart festa ute ju, gud vad härligt. Alla kommer väl ihåg vår lilla "garnudden" fest?? hahh Jag bangar i alla fall inte på att ta en repris av den ;)

Men men vi måste höras om det fan, som sagt är jag borta i helgen, men sedan är det bara fritt fram skulle jag tro :)

Så för fan tjejer, nu fixarvi det här!!

LOVE YOU// josefin

fan

om ni bara förstog känslan jag har inom mig.
Som att någon trampat sönder mitt hjärta igen, och där stog han. Helt utan förvarningar.
Jag såg att han kollade på mig och mitt hjärta slog i 180. Jag fick svårt att andas och kramade min väns arm jätte jätte hårt.
På några sekunder ramlade en massa bilder från de senaste 8 månaderna förbi. Allting som vi sagt till varandra och allting vi gjort. När han höll om mig nätterna igenom och när han pussade på min ryggrad när han trodde jag sov.
Eller när jag möte upp honom mitt i natten och hur varm han gjorde mig med ett leende.
Helt plötsligt fick jag svårt att andas, jag kunde knappt stå, jag grät och skrek inombords.
Jag fick panik, kärlekspanik. Känslan att se honom, skratta le och prata.
Han har gått vidare som fan, jag vet det. Jag har också gått vidare.. Men känslan när man ses första gången sen man slutade prata med honom är det värsta som finns. Låt mig inte uppleva det igen.
Jag hade ju funderat, jag hade ju tänkt ut det där, jag skulle gå fram till honom och säga hej, le och fråga hur han mådde. Men så blev det fan inte,
Jag tog upp mobilen, smsa så många jag orkade, skrev hjälp, bad dom ringa en efter en och kollade inte på honom.
Allt gjorde så ont, fan fan fan.
Jag stog ut i drygt två timmar sen sprang jag hem. Jag har aldrig känt den här smärtan förut.
Det är inte rätt, jag ska inte må såhär, jag vill inte ha honom tillbaka, jag vill inte få honom att må dåligt. Jag vill bara glömma. Kan man radera 8 månader av sitt liv?
Känslan inom mig just nu är.. Smärta och hat.
Jag orkar helt enkelt inte. Jag vill inte. Jag klarar inte det här.
Såhär ska det inte behöva vara.

Mirris tillbaka

Hej älsklingar
Nu är jag hemma och jag har haft det dunder bra, bara glidit i backarna och tagit det lugnt.
Hämtat kraft om man säger så.
Men nu är jag tillbaka i solskenet, underbart!
Vi ses under lovet, eller hur tjejer?
Pussss!

var är alla?

Är det bara jag, Jossan och Becka som är på hemmafronten och ni alla andra har det skoj någon annanstans långt ifrån Stockholm? Hm.. sorligt  men sant. Men som sagt, jag åker ju sant jag med så och vädret här är ju helt underbart! Idag kunde jag till och med ha vårjackan på, de ni ;)

Annars vad ska alla små söta brudar göra under lovet?
Mitt lov började med att jag får sitta kvar två timma ri skolan för att jag måste göra matteprov som jag missade när jag blev stormsjuk! Men snart blir det lov och då ska jag ta det lungt, ha kul och jobba.

You know I love you, Nathalie =)


Segt!

Segt att inte få någon lunchrast idag för att man måste gå på stödtimme :S
Men jag hoppas i alla fall att jag kommer igenom den jävla äckliga labbrapporten så att jag slipper gå och känns stress inför den nu.. Få njuta av det fina vädret och allt annat sen.

Hade även ett matte prov i morse som verkligen förströrde hela min dag *suck* Men ikväll bli det bio så jag hoppas det lättar upp dagen :)

Puss på er/ Josefin

Mood: Absofuckinglutley

Alltså jag är så jävla glad just nu att det inte sant, för det första blir jag mucho mucho glad av dig. Sen har min dag varit mucho mucho bueno!
Alltså vädret? My god. BÄSTA! Hej hej hej pääärlan... hej hej hej fina killar...hej hej hej dra till krysset och köpa äckligt mycket godis o komma tillbaka o sen bli rånad av alla blattar för dom är hungriga..UNDERBART!
Fatta vilken skön inställning jag har till livet just nu, ingen TPL här inte!!

Puss, en mucho mucho glad Rebeckaaaaa

LOV!

Bara en dag kvar tills lovet nu :)
Känns superskönt, för hela jag är så jävla utsliten. Jag jobbat ikapp som fan under det senaste veckorna faktiskt..

Vet inte riktigt hur lovet blir, men jag hoppas på det bästa. Tyvärr kommer det börja med övernattning hos farmor från lördag till söndag :( SJÄLVMORD! Tjejer ni vet vad ja menar!!

Ne kan inte komma på något roligt att skriva, men jag hoppas i alla fall att vi kan träffas allihop någon gång under lovet :)

puss jossan <33

Rebecka

Hej älsklingar!

Jag vill verkligen inte lägga öga på solen och det fina vädret men.. DET ÄR GALET! Jävlar vad underbart väder det har varit idag, vaaarmt som fan och vi satt ute med cigg (okej, inte jag då!), solbrillor och cola och bara stekteeee! Allting gick perfa till horan Veronica kommer med sin ''Becka sluta sola du blir endå inte brun'' hahahaha, kunde inte sluta garva.. man tackar för den liksom! Hej svenskt pigment..

Idag ska jag iallafall chilla med mina hoes (alltså nicole fucking bitch, du har lärt mig och svära så grovt asså. HORA) killarna ska spela i pärlan så jag ska klä mig lite lagom smart (vädret you know) och tagga ut, hoppas ljubavi är där också. ´PUSSSZSZSZSZSSZSSSZ


hahahaha orka vara jag ibland.. men ungefär såhär glad är jag just nu.

Addicted

You mean the world to me


Sissta inlägget

Hej det här blir mitt sissta inlägg innan jag drar iväg nu blir borta i 19 dar. Ska snart till skolan för att ha en lektion och äta lunch sen drar vi iväg med tåget till Malmö där vi kommer att vänta på alla sen kommer vi alla ta tåget till Berlin. Vi kommer vara framme i Prag på torsag runt 12. Lägger upp en massa bilder när jag kommer hem så ni får se:) .
Men ni får ha det så bra så länge puusss / aiiiina

RSS 2.0