TJEEENA

Ainaaa här!
jag är i full gång, packar allt jag ska ha med till imorgon och hoppas jag inte glömt något nu!
imorgon drar jag iväg till Prag så himla skönt! , men jag ska ju alltid ha otur så självklart är jag sjuk men jag mår bättre än igår då jag hade feber idag hostar jag bara. Men hoppas jag är helt frisk imorgon. Har kollat vädret i Prag och det ska bli upp till 15, 17 grader och sol så himla skönt. Blir borta fram till nästa onsdag, men drar iväg igen på torsdag till det varmare klimatet i Malta:)!! Kommer självklart sakna er, kommer bli jobbigt att inte få träffa er på ett tag nu men jag lovar att höra av mig så fort jag kommer hem, vem vet kanske kommer jag hem med en liten present till er hahhah och ja Miranda jag vet att jag är tvingad till att komma hem med något till dig! hahah

Puss/ aina, ha det så bra här hemma <3.


Josefin

Sitter på en urtråkig samhälls lektion som typ aldrig verkar att ta slut. Kommer nog inte få betyg i de här ämnet så jag pallar inte slösa energi på att försöka. Då tar jag hellre tag i det lite viktigare ämnena.

Ska i alla fall till tumba idag och sätta tillbaka min efterlängtade ring i läppen igen :)
Sedan ska jag också kolla upp lite hur mycket det kostar att ta industrial piercing där. Ja emma, jag är sjukt avundsjuk på dig!!! :O Hoppas jag får för mamma också, men om ansiktet är okej så borde hon ju inte ha problem med öronen. Dessutom skiter jag nog i om hon säger nej, och jag lyckas fixa pengar haha :P

Hoppas ems och mirre har det riktigt bra i åre, vi är verkligen inte avis på er!!! :P
<33

Måndag

Jag är ledig från skolan idag. Vi har utvecklings samtal och jag hoppas på det bästa. Det har gått lite sådär i skolan på sistonde men jag har tagit igen en del..
Hoppas att ni har kul i Åre Mirre och Emsi


En bild på gänget från i lördags.
Puss, Rebecka

Miranda

bloggar de sista nu innan åre.
Hoppas ni får en underbar vecka här hemma så hörs vi. Ring och smsa så mycket ni orkar. Jag kommer sakna er.
Puss.

Feliz Cumpleaños

Feliz Cumple por mi hermanita, Gabriella!

mi familia, mi hermana, mi amor, mi vida. Te quiero mucho

trött som fan!

Shit vilken seg dag. jag känner mig genom förkyld och har ingen ork till någonting.
Men jag hoppas ändå på någon lokal fest i tumba ikväll :) Men vi får se hur det blir med den saken..

Och sorry becka för att jag inte palla sola med dig idag!!!

Mamma och min morbrors fru har även börjat prata om att vi tillsammans ska åka till paris någon lång helg, ganska snart!! :) Läter underbart att få shoppa sina nya vår/sommar plagg i paris!! Vi ska även hälsa på lite släktingar som bor där nere, så det kommer nog bli en trevlig resa om vi nu kommer iväg :)

Ne nu ska jag laga mat, men vi ses puss/ josse

lördag babes

Hellooo tjejer, gissa vad jag gör? ska precis börja packa, åre imorgon! Så jävla skönt att åka iväg. Så planerna idag, packa hos pappa och städa. Åka till mamma och packa. Kanske sola? Åka till Linus, sova. Sen åker vi imorgon bitti!
Miranda åker ju också då ;) så vi ses där, aight?

C yooou all om en vecka. Love u bitches!


Yaoumo d'shabtho

Så heter Lördag på syrianska hahahahahah, för den som är intresserad dåra..
Jag är hes som en hora, det känns inte bra.. hur ska jag klara mig ikväll? Ska försöka och inte prata så mycket under dagen.. så får vi se om det går över.. NOT.

Nu ska jag fixa mig lite smått, ska sola och sen ska jag försöka få pappa att skjutsa mig till suryoyo-tälje. Ska köpa en jacka.
Puss älsklingar


Grattis Nille!

Egentligen skulle jag nog sitta och klaga över knas vädret vi i sverige haft turen att få men det tänker jag inte göra. Jag är sjuk så när det är skit väder, vilket det är nu så kan jag vara rätt säker på att jag inte missar något viktigt haha..
Nu ska jag fixa lite te och kolla på Gossip girl

FÖRRESTEN, GRATTIS STEK-NILLE!


26

Idag hade vi den mest slappaste dagen i skolan på länge, men fan va härligt det var.
Vi kommer till skolan, får våra matkuponger och ett häfte där andra människor i skolan skulle skriva sitt namn, man blev tvungen att gå runt och prata med andra och det gjorde vi i en kvart. Efter det så var det "disco" (hahahah) i oasen, poesi och diktskrivning i bibblan och relaxavdelning på övervåningen (typ ansiktsmasker, massage osv) fanns även singstar och GH vid cafeterian så jag och olivia fucka ur och sprang runt och sjöng och dansa som två duracell kaniner.
Sedan satt vi mest i solen och prata, gick runt i skolan och skrev dikter, jag och Rasmus tog en titt förbi discot men det luktade mest svett och var trångt så vi drog snabbt därifrån.
Vid ett tiden fick vi tårta och sedan fick man gå hem.
Imorgon är det sista dagen i skolan för mig sen är det lov! känns så sjukt skönt men ärligt talat vet jag inte om jag vill ha lov..

Älskar er.

Hund!!

Tja brudar!

Gissa vad jag gjort idag?? Jo jag har nämligen satt upp mig på en lista hos en kennel om att vi ska skaffa boxer!!!
Så nu är det liksom enkligen igång på riktigt!! Tjejer ni vet hur länge jag kämpat för det här!!
Vi ska i alla fall åka till kenneln och kolla på valparna och prata med uppfödaren och så i april, så får vi se efter det!!
Kenneln ligger i västerhaninge så det är inte alls speciellt långt, och det är ju super bra :) Nu är jag i alla fall hur glad och hoppfull som helst, och jag hoppas verkligen att alla håller tummarna för mig nu (annars blir det sminsk!! hehe)

Ne nu ska jag gå och kolla på GA!! :D pöss på er!!


Första bilden på valpkullen i alla fall. Är dom inte helt underbara??

Miranda här

Emma här kommer en bild på jackan. Förlåt och puss
jacka

AIINNNAAA!

TJAA!
det var ett tag sedan nu men jag har inte haft tid att blogga har tävlat och pluggat, Idag har jag inget plugg så himla skönt. Men har muntligt kursprov i spanska imorrn UCH, det kommer verkligen gå sämst men men. Idag ska jag bara äta en massa våfflor och titta på tv hah. HÖRNI, Vad har ni för er i helgen, skulle gärna vilja träffa er eftersom jag åker bort på onsdag och blir borta ett bra tag. Men vi kan ju höras om det. Puss/ aina



underbart

Fan vad jag garva när både jossan och mirre skrev ''bara för att becka skröt så..''
underbart tjejer!
Kom precis hem, jag och Nicole gjorde ett arbete i spanskan där man skulle välja ett spanskt-talande land och skriva fakta om. Vilket land tror ni jag valde? Självklart Chile! Imorgon ska vi presentera vårat arbete och det kommer gå skit bra! Solen skiner också, underbart. När mamma kommer hem så kanske jag ska klippa mig, underbart. Plus att jag ska STOR shoppa nu till helgen också, ännu mera underbart!

Puss, eran underbara Rebecka

Miranda här

Bara för att Rebecka skröt om att hon börja halcv tio imorgon,
jag börjar 10.10 och slutar 11.20 elr så fort man gjort klart provet får man gå, mohaha.
Idag hade jag en lektion och i måndags slutade jag halv tolv. Slappt som fasiken! På torsdag har vi aktivitetsdag och på fredag en vanlig dag men den är chill och har typ 2 timmars lunch.
Sedan har jag 2 veckors påsklov.
Jag kände för att skryta lite. Hihi
/Miranda

Bara för att!

Haha bara för att becka skryter om hur duktig hon är med träningen så måste jag fan också göra det haha!!

Jag och emelie har nämligen bestämt oss för att jobba mölle spåret + lite annan träning varje dag nu, fram till sommaren! Och nu är vi inne på andra dagen. Idag känns det faktiskt också rätt rejelt i benen och magen. Vi gör ca: 100 situps och andra magövningar och sedan sitter jag i 90 grader i 5 minuter (kommer öka tiden avrtefter) Men det känns riktigt bra faktiskt. Jag hoppas vi kommer hålla det här nu :)

Men nu ska jag plugga lite och sedan blir det DH!! :D

puss/ josse

Powerwalk

Var så jävla taggad på gym idag. Packar mina kläder och går ner, vet ni vad jag kommer på precis när jag kommit ner till centrum? Jo, jag har glömt mitt kort hemma. Nåja, inget att sura över så jag gick på en power walk istället - helt ensam.
Nu ska jag duscha och sen ska jag packa mina kläder för ikväll ska jag sova hos Rita och Patricia, och en till sak tjejer.. imorn börjar jag halv tio. Haha, det ni!

Puss, en jävligt skadeglad Rebecka


Försökte göra en header till min nya blogg.. men det gick ju sådär.. Förresten har ni kollat in den?

http://www.rebeckamarkus.blogspot.com/

hur vi skriver

Har tänkt på en sak, när vi skriver anonymt så blir det inte så amonymt eftersom vi känner varandra så bra så vet vi exakt hur vi skriver i sättet.

Josefin: Stavfel (HAHAHA sry gumman)
Rebecka: Flippat med en det "svåra" ord för att verka lite smart ;) synpunkter
Miranda: Norggrant, inga stavfel at all.
Nathalie: Normal med mycket synpunkter.
Aina: Det enda alternativet som återstår så vi får anta att det är hon som skrivit ;)

Hur skriver jag då tjejer? TELL ME TELL ME

En tisdag som denna

träningen är inställd idag, så ska belöna mig genom att sola på Linus pengar. Hoppas det finns tider och att man blir lite brun och fin, sajk! Jag kan inte bli brun det vet vi alla om ;) Lite bara. Efter det ska jag iallafall hem och plugga lite, matte blir det nog, eller engelska. Både och kanske? Flippat inlägg det här, men jag har sååååå tråkigt.
Är i skolan, vi har ingen lärare it vå timmar nu och har inte fått någor böcker att arbete i så vår mentor springer runt i skolan och letar böcker till oss nu. Hoppas han inte hittar dem och vi får gå hem, skulle göra min dag.
vad sak ni göra idag?
Pusspuss Emma

24

Sitter i skolan nu, börjar inte förnst runt tio 10.10 men har varit här sedan 08.00 ungefär.
Sov hos en Malin im in klass igår och eftersom både hon och Olivia (som också sov där) går på idrottsprogrammet var det bara för mig att pallra sig upp. DOck glömde jag min mobil hos Malin (klant jag är) Så jag är inte kontaktbar på den förnst imorgon.,. snyft snyft.
Idag blir det en massa biologi plugg när jag kommer hem.. VIll egentligen åka och träna men skolan kommer före.
Nej jag tror nog jag hinner kolal på ett till avsnitt vänner innan mina klasskamrater börjar droppa in, puss!

Sry tjejer

Mycket pojkvän, depp, hemmakvällar, skola, sömn, sex, cigaretter osv leder till lite bloggande.
Om 1 vecka åker jag till åre, ska bli så underbart att komma bort ifrån allt ett tag. ska snart ta bussen till min älskling och sova där, snacka om lite saker osv. Och nej nej, vi ska inte göra slut ;) Vi får aldrig nog av varandra!
Kort inlägg, men bättre än inget, aiiiiight?

XOXO Emma


VEMS KAN DETTA VARA ;D MUHAHAHAHAH


Beckis hära

Tjejer!! Vad torr bloggen är! Bloggen saknar smaskiga bilder.. lite gamla godingar hahaha!



























...sådär något och kolla på iallafall! Och tjejer... please don't kill me hahahaha.. speciellt inte du Natta.. hahahaha...

Hår hjälp tjejer!!

Hello jossan här!
Har inte bloggat på ett tag, för att jag inte haft varken rid eller något vidare att blogga om...

Men nu behöver jag er hjälp tjejer (och alla ni som läser bloggen i övrigt också). Jag måste gåra någrot nytt med mitt hår!!! Är så jävla trött på att det har sett ut på samma sett i typ 100 år nu. Och NEJ jag vågar inte klippa av det!!
Men jag har tänkt på att kanske göra typ ljusbruna slingor i det?? Vad säger ni? skulle det funka??
Asså det ska inte vara några jätte bruna liksom utan mer så att det bara blir ett litet "lyft" på håret liskom.. Men jag vet fan inte asså.. Vill ju ha mitt blonda hår, men lite slingor kanske inte skulle vara fel??

Ne fy fan vilken besluts ångest.. HJÄLP MIG!!


Music

Lite av min musiksmak, för tillfället.

Bill Withers - Ain't no sunshine
Muse - Super massive black hole
Muse - Starlight
Queen - Love of my life
Queen - The show must go on
Queen - I want it all
Alpha Blondy - Sebbe allah (reggae)
Alpha Blondy - Marijuana
Alpha Blondy - Jerusalem
Medina - Chillnani

Jag har bombat alla dom här låtarna hela dagen! Tjejer jag svär på allt, ni är riktiga fittor om ni inte lyssnar. Love you!
Puss, Rebecka

Rebecka här bitches

Hej älsklingar!
Var ett litet tag sedan jag skrev här på bloggen.. har haft lite annat för mig, hehe.
Alltså brudar, ni kommer bli chockade nu: Jag har bytt musiksmak! Jag som var värsta RnB/Dancehall freaket (okej jag är fortfarande det.. hehe) men nu har jag börjat lyssna på: Coldplay, Queen, Muse, 70tals musik!!! Knas asså.

Lägger in lite favoriter om ett tag. Ja, jag är också chockad tjejer.
BESO!

Tjeena!

Har precis vaknat och gjort mig i ordning, ska åka och shoppa kläder inför Prag och Malta behöver en hel del. Måste ha skor badkläder och klänningar. Men först ska jag åka och möta mina vänner på stan och käka lite sen drar vi iväg mot Stockholm. Ringer dig MIRRE så fort jag kmr hem. Ha en trevlig lördag! / puss aina

haha bild från i sommras


Så fin låt


Vet att det är en självklar kärlekslåt. Number one. Men ändå, ni är kärlek för mig så. Ta åt er av låten. 

Nathalie is back on track, fast som sjuk...

Haha svar på frågan, ja jag har verkligen grävt ner mig i jobb och nu ligger jag hemma och har feber, kan inte prata, och är helt igentäppt i näsan. Det är liskom tacken för att man kämpar och jobbar. Men pengar får man ;)

Var jätte längesen jag uppdaterade i bloggen och det ska jag verkligen be om ursäkt för, eller gör man det? Ibland kan man väl helt enkelt inte.

Saknar er brudar i allafall, nu ska jag fortsätta och kura mig!


Ser ni min HP mini i bakgruden? Jag älskar den! Annars hemsk bild :P

Snyggingar

love
Mohahaha, suddig bild. Och jag borde sova.

-

Nathalie, har du grävt ner dig i jobb?

Två veckor kvar

idag har det varit en skön dag ju med att det är onsdag så är jag ledig från simningen och vi har inget i skolan att göra så det är as skönt. Ska bara kolla på tv och chilla haha. snart är det helg så himla skönt, på lördag ska jag shoppa en massa kläder till Malta och Prag. Det är två veckor kvar nu tills jag åker, längtar så himla mycket. Men, jag tänkte fråga er tjejer vad gör ni på Lördag kväll, lust att göra något?  / puss aina


Miranda här

Fan vilken underbar dag! Började med att mina tal i skolan gick bra enligt mig iallafall! Och nu är de slut med läxor ett tag framöver..underbart!
Sedan när jag kommer hem ligger ett brev till mig på bordet, och där i ligger min plånbok! Oj herregud vad lycklig jag blev, tänkte åka dit idag och hämta den men ingen svarade när ja ringde..
Fan ni kan inte förstå lyckan. Dock fick jag slänga plånboken men det gjorde inget (hehe de var ju systers)
neeej men fyfan. Ska springa iväg coh köpa blommor till henne snart. Så otroligt fin människa. Trodde ingen skulle göra något sådant i dagens samhälle! Lyckan inom mig är oändlig just nu.

Onsdag

Hej älsklingar!
Alltså ni kan inte änns tänka er vilken underbar dag jag har haft..eller okej där tog jag i lite.. men den har varit jätte skön faktist. Solen lös = Solbrillor! Sen var vädret sådär härligt kyligt plus att jag hade sovmorgon och sluta 30min efter! Jag hade nästan ingen skola idag. Underbart.
Ikväll uteblir träningen eftersom jag måste komma ifatt i plugget och sen kanske det blir vattenpipa kväll med blattarna.
Puss, Rebecka



Josefin

Okej blogga mer vad det. Jag har inte haft tid på ett tag nu, och dessutom inte haft något vettigt att blogga om så..
Men idag börjar jag i alla fall inte fören vid 12 tiden, så det blir en slapp morgon. Skulle egenkligen ha pluggat nu.. Men vem fan pallar??
Skulle ha pluggat igår också men det kom en viss liten sak ivägen (MYCKET BÄTTRE SAK!!)

Men ne måste nog börja ta skolan lite mer på allvar nu. Hör hur alla ni tjejer sitter och kämpar och har prov hela tiden, känner mig helt genom rutten fan!! Skärp dig josefin!!!

Ne nu ska jag börja fixa mig till skolan, tar ju över en timme för mig att komma ditt :/

puss/ josefin


Hej tjejer!

Håller med Emma, vi måste börja uppdatera mera!
Imorgon ska jag hålla två tal inför min klass, jag är nervös som fan! Men har precis övat lite på  itt första tal och ska snart läsa igenom itt andra tal (som handlar om hur man börjar träna när man skadat sig och med inriktining på cykelskador och läpträning)
Haha, om ni inte förstår vad jag menar så ligger vi på samma nivå.
Vad ska alla göra i helgen?
Nu börjar snart Dh, seeeeees!
Love you all.

read this



The cute boy on the picture is Aishu Auraay, an assyrian boy who's missing in Damascus, Syria. If any one around the world see this, please, upload this picture on your blog, your myspace or any other internet page! We want as many people as possible to see this picture of him so hopefully Aishu kan come home safe to his family.

2:an

shulullulu! Tjejer den som inte börjar uppdatera oftare kommer få dildo in number two av mig! Fett trist när ingen skriver (gäller även mig själv också, hehehe) Så tjejer, visst ska vi börja skriva mera? :)
btw så är jag fett mä lack, min pojke har gått och klippt sig i smyg! Har inte sett resultatet ännu men helt seriöst höll jag på att börja grina när han berättade. Ja fett me pussy jag är men älskar hans mjuka björn hår, han får inte klippa bort det. Ber iallafall till gud att han driver med mig.
Så vad händer ikväll? Ska snart käka sen duscha, kanske gå en promenix med någon och smoka loss lite. (NÅGON SOM HAR CIGG, har bara 5 kvar, hehehehe) ;)

Puss på rumpan aphålor <3 / EMMA


vet att ni blir sugna ;) (josefin och mirr)

Rebecka

Hej tjejer! Allt bra eller? Kom igen nu, skriv lite saftigare inlägg. Det är ju faktist fler än bara vi tjejer som läser bloggen, tycker det skulle vara rätt kul om fler läsare kunde komeentera inläggen för ni är rätt många som läser den!

Annars så har jag haft en bra dag, skolan. Man är ju rätt död i skolan endå, så det finns inte särskilt mycket att tycka till. Men däremot så vart jag fett TPL nu mot kvällen. Allt började med min jävla granne, ja Sara om du läser det här: DU ÄR SÅ IRRETERANDE! Sen fortsatte det dåliga humöret när jag kom hem och resten är historia. Det här jävla vädret tar kål på en, snälla värme kom snart?!

Jalla thats all from me, peace up A town/ Rebecka


Innan TPL tiderna, då livet var fett chill. Inget tjafs, inget skit. Fan vilken bra barndom jag hade. Jag hade ju dig då.

EMMA

RING MIG MIRRE

Sex o sammlevnadsdag

I dag hade vi som sakt sex tema i skolan. Ganska underrhållande :)
Det började med en föreläsning där som var grymt bra. Sedan hade vi lite diskussion i små grupper med en person från RFSU (riksförbundet för sexuell upplyssning) och sedan var det par dans :) haha väldigt rolig dag i alla fall. Och imorgon har vi activitetsdag, det brukar inte heller vara så illa :) SÅ jag hoppas på det bästa haha

Men nu ska jag käka med min syrra!
pöss/ jossan

Måndag

Idag stannade jag hemma från skolan, orkade helt enkelt inte resa mig ifrån sängen så jag sjukanmälde mig och somna om.
Gick upp vid 12.30 och har mest bara tagit det lugnt, känner mig verkligen helt sönder sressad eller något och jag vet inte ens varför haha.
Om 2 veckor åker jag iallafall till åre, och jag hoppas det blir roligt! Emma, vi ska bo precis vid åre torg, vart ska ni bo?
Puss


Söndag

hejhej,
idag har jag haft det fullt upp tävlade imorse det gick bra och det gick även väldigt bra igår:). Men efter tävlingen var det bara att åka hem och sen vara tränare igen. Vart var du Miranda?, vi saknade dig där hah. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på tv och ta det lungt. Vi hörs mera imogon, puss / a



24 dagar kvar till solen

You spin my head around

Wazzap wazzaaaap

Kom precis hem från kyrkan, hehe good girl, eller vad säger ni? Dagens planer är att städa, hjälpa mamma med maten om jag får DS, åka till min kusin, åka till skärholmen. Låter bra va? Är sugen på millas räk och advokado sallad, fett god, jau.


Lite gamla bilder på mig och Nattis

Middag ikväll

I kväll blir det middag med favorit gänget :)
Hoppas vi hittar till något fint ställe i stan där vi kan sitta och snacka skit resten av kvällen :P
Vi har ju i alla fall vår nathalie som kan alla stans hörn, så det blir nog bra ;)

Nu ska jag leta efter mirres borttappade plånbok.. DU LYCKAS ALLTID MED SÅNT!! haha men vi älskar henne ändå :)

Pöss/ jossan (för annas skull)

Lördag

Ätit godis och kollat på film nyss med bröderna ett tag, nu ska jag fixa i ordning mig så ses vi senare (några av oss)
Vi alla håller tummarna för Aina idag.
Kärlek till allt och alla <3

<3

Lördag

Känner mig torr idag, på skrivandet alltså.. men jag är glad. Självklart är jag det. Det är lördag och jag ska äta middag på något fancy ställe inne i stan. Återkommer senare!
Puss, Rebecka

 
Lite nytagna bilder sådära..

Godmorgon

hejhej , ska strax åka och tävla får se hur det går har inte kunnat träna på nästan två veckor för jag har varit förkyld. Men jag känner mig på topp så det ska nog gå bra. Ni får önska mig lycka till haha , så hörs vi mera när jag kommer hem puss aina

Fredag

Kom hem från skolan nyss, jag och de tre bockarna bruse satt kavr i skolan tills nu hahah. Inget liv.
Vi satt kvar och pluggade,åt godis, skratta osv. Markus gick även runt utan byxor och kalsonger.. fast med jacka så man såg inget som tur va haha.
Nu ska jag äta, ses senare .
Älskar er

TGIF

Äntligen fredag! Vad händer ikväll tjejer? Något speciellt eller? För min del är hela kvällen oplanerad, men jag vill gärna ut! Innan ska jag iallafall till kyrkan, körträning ni vet..

nu ska jag uppdatera min egna blogg. Puss chicas

It's friday baby

Tjejer, jag kan inte vara med på lördag, jag har en match som börjar kl 4 :/ Men sma mig om ni drar på fest sen som ni snackade om så kommer jag och partar loss med er :) Sakner er verkligen.
Pusspuss / Emma

Torsdag

Pluggat ihjäl mig idag, i skolan dårå.. när alla dnra hade bild satt jag kvar och hade matte med en främmande klass.. Hmm.. NV-varning?
Nej nu lägger jag in en fin fin bild på idrotten idag sen ska jag tagga vidare och pluggisch.
hehe
Jag lovar att vi visar våran rätta sida på bilden, haha. (Jag tror markus är påväg att slå till Olivia för er som ser handen)

LOVE TO YOOOU

Dreamgirls

En av mina favoritfilmer. Ni vet väl vilken film det är? I hope so. Jennifer Hudson (som spelar Effie White) har utan tvekan en av världens grymmaste röster.
Får se om jag postar lite dreamgirls soundtracks lite senare.. nu ska jag packa mina kläder och bege mig till gymmet.
Puss, Rebecka!


Dagens

Idag ska jag änkligen hämta min bil från tumba! Den fick stå vid stations parkeringen i natt, för att jag glömde nycklarna i skåpet igår. Fan tumba är liksom inte bästa stället för den att stå på!!!
Men jag såg att den var hel i morse när jag åkte till skolan.

Sitter i alla fall på sjukt tråkig lektion nu (svenska a)  och som vanligt så fattar jag ingenting av vad man ska skriva om...
Ikväll ska jag i alla fall försöka komma igenom lite läxor och så. så önska mig lycka till :)

kram/ Josse

Kläder i massor

Jag blir helt galen av att jobba i butik, det är så mycket kläder och dyra som fan också! Jag älskar verkligen att hålla på med kläder, det är min filosofi. Alltså bara att se på kläder eller ta i dem så mår jag bra. Idag förälskade jag mig i ett par gladiatorsandaler från Samsoe o Samsoe (uttalas samsö) och en klänning respektive topp som såg likadana ut från Philosophy Blues Original. Det finns så mycket märken där ute som man inte har någnon aning om som har jätte snygga kläder!

I natt kommer jag att drömma om kläder :)







11

Har inte riktigt haft tid att skriva för jag har vart tvungen att plugga, hade prov idag i naturvetenskap vilket gick riktigt bra. Men på fredag har jag geografi prov på 50 sidor och just nu har jag läst en, det känns väldigt bra ahah eller inte! men jag får se hur det går får göra så mycket jag hinner idag så jag slipper  plugga så mycket imorgon. Annars har det varit en bra onsdag, precis som det stog i mitt stjärntecken att det skulle bli.

/aina



..Och himmlen var oskyldigt blå

Idag hade jag mitt efterlängtade idrottsskadorprov. Och tro mig det var inte ett dugg roligt. Postruala muskler, allt-och-inget-lagen, musklerna på latin, de tre olika typerna av muskler och massa annat. Suck!
Försöker samla ihop kraft att fortsätta plugga nu.
Ska plugga matematik och engelska. Våran mattelärare lägger in ett prov 3 dagar innan provet! Det känns inte okej.
På fredag har vi även engelskaprov och det visste hon om..
Sen är det iallafall helg snart brudar!
Efterlängtat.
Älskar er / Miranda

Onsdag

Hittils har den här veckan varit CHILL. Börjat sent och slutat tidigt. Fett skönt! Idag börja jag nio och skuta runt tio men eftersom jag och Nicole är djur när det gäller mat så stanna vi kvar till lunchen (tillsammans med alla andra djur, ehm jag mena blattar..) och tur det, det blev kebab tallrik! Och tror ni inte dom har hummus och bulgur med också? OM inte jag och Nicole doooooog.
Alltså jag fattar inte hur jag kunde ha problem med maten förut.. jag älskar mat, jag dör för mat! När jag dör ska jag fan ha kebabtallrik med mig i kistan!

Eller okej.. asså där gick jag för långt men ni fattar poängen.. ÄLSKAR MAT!


HAHA.. på tal om mat dåra..

Sjukt tråkig lektion

Så jävla seg ekologi lektion nu alltså. Haha fast jag gör det ju lite roligare genom att sitta vid datan hah :P Fast min lärare kommer nog dampa på mig vilken sekund som helst..

Föresten emma jag följer gärna med dig ut och springer sen! Just call me!!!
Måste verkligen börja tänka på vad jag äter hur lite jag tränar. Kommer aldrig kunna visa mig på stranden i sommar om jag inte sätter igång nu, fattar verkligen inte hur jag kan ha låtit mig själv gå upp så jävla mycket!
Men nu är det fan ändring!!!!

Ne hoppas det händer något roligt ikväll för dagen har varit mycket tråkig :( Fast det är ju GA ikväll så jag tror det blir mys i alla fall.. :)

Kram/ josse!

irriterad

Är bara trött och irriterad just nu, en riktig skit dag känns det som. Vill bara hem och lägga mig i sängen, vakna upp om ett år och hoppas på bättre tider. Men det är ingen lösning. När jag kommer hem ska jag bara plugga plugga och plugga. Får se om jag får någon sömn inatt för jag vill få bra på samhällsprovet imorgon.
Angående helgen så vet jag inte riktigt om jag kan, hör av mig så fort som möjligt.

Någon annan som har en skitdag precis som jag? Vi kan deppa tillsammans isf.
Pusspuss / Emma

Hmm..

Jag kan inte sova nuförtiden.
Den senaste veckan har mest beståt utav musikfyllda nätter och flera timmars läsning utav tsunamiböcker. Så vackra så man börjar gråta.
Om man ändå gjorde någon nytta när man ändå sitter vaken.. Plugga tillexempel.
Har ett stort idrottskador prov imorgon på muskler och senor. Kan ungeför .. lite mindre än hälften av de som ja borde kunna.
Tacka gudarna för att Rasmus (världens-mest-förstående-kille) skrev ner frågorna åt mig. Eller en del av dem (jag var sjuk när jag skulle gjort provet egentligen)
Puss /Miranda
thhi

Ibland händer det saker som man inte är van vid

Idag hade det mig en sjuk sak, på tunnelbanan på väg hem tittar en medelåldersman väldigt mycket på mig. Jag går av tunnelbanan och ut mot bussen på fridhemsplan då känner jag hur någon tar tag i mig. Där står mannen som jag såg på tunnelbanan och helt plötsligt börjar han prata om hur vackra ögon jag har. Han frågar hur gammal jag är och också vad jag lyssnar på för musik. Sen säger han; "Du har verkligen gjort min dag, ha ett bra liv!".

Jag vet att en liknande sak hände Rebecka en gång när en man gick fram och frågade henne om hon ville gifta sig med hans son, och detta är verkligen helt sjukt och chockande!

Visst är det gulligt att få en komplimang på stan men detta kan också tas för att den personen är ett psykfall.. Herregud, jag vart bara tvungen att ringa någon för dämpa chocken.






Bort med snön

Jag håller med dig josse det är bara slaskigt och kallt ute. Jag vill verkligen ha sommar.  Men idag fick jag veta att det är typ två veckor kvar tills jag åker till Prag med skolan och därefter åker jag till Malta med simningen. Kommer vara borta hela April kommer självklart sakna er men det ska bli så härligt att komma till värmen igen. Bara kunna gå ut i klänningar och slippa ha på sig den tjocka jackan, åhh längtar.


haha Nathalie upptäckte att vi har samma kjol :)
älskar er tjejer / a


Chailatte 4 koppar

1 msk färsk ingefära, skalad & riven (vi hade dock torkad och det funka det med)
8-10 st kadermummakärnor (vi tog 10)
10 st kryddnejlikor
1 kanelstång
1 liter vatten
4 dl mjölk
1 dl socker
5 tsk svart te (early greay funkar fin fint)

blanda ingefära, kardemumma, nejlikorna och kanel. Häll på vatten och låt kocka i 10 minuter, tillsätt mjölk och socker, låt det sjuda i 2 minuter. Tillsätt te (kan man göra innan man låter det sjuda) och sila.
Häll på skummad mjök på toppen (Går att skumma mjölk med en såndär fin visp eller en mixer)

bort med snön och slasket

Gud vad jag är trött på denna jävla snö nu alltså. jag vill kunna gå runt i lätta sommar kläder och känna värmen och solen igen. Men nej, det ska snö och slaska som vanligt :(

Nu sitter jag hemma hos emelie med min data och ska försöka komma igenom lite plugg...
Vi har fortfarande inget internet hemma så jag tog min data och tagga över till emelie för att kunna plugga lite. Är inte jag sjukt duktig?? haha ne nu måste jag sätta igång ;)

kram/ josse

Min dag

Hej älsklingar! Tänkte berätta lite kort om min dag eftersom den är så intressant!
Idag kom snygg-Ninos till våran skola, jag och nicole dog lite. Sen kom Micho också! Vi satt och chilla lite alla blattar och sen fick jag och Nicole skjuts hem av Chrille. En riktigt skön dag med andra ord.

Kvällens planer är okända, blir troligtvis plugg och käk hela dagen lång.
Puss, Rebecka


Jag och min älskling Daoud på Zans fest i Januari

bad update

Förlåt för att jag ahr varit dålig på att uppdatera men har sovit hos Linus i två dagar nu och har knappt vart hemma. Just nu sitter jag i skolan och dör, har matte. Vill bara gå hem just nu, ni vet vad jag menar tjejer. Jag hatar matte. Vad ska ni göra idag då brudar? Jag ska hem efter skolan och då ska jag direkt på träning, sen städa lite och troligtvis sova. Sjukt trött idag även fast jag sov ganska länge inatt.
Btw, någon som vill börja träna lite med mig? tror mitt gym kort har gått ut så blir ingen träning i sporthallen. Men när det blir lite bättre väder kanske någon vill börja springa ute 1-2 gånger i veckan med mig?

Svara i kommentar.
Pusspuss / Emma


9

Nu har jag och syster gjort Chailatte hemma, blev grymt gott, vill ni ha receptet så säg till! Gick ganska så snabbt att göra och resultatet var suuuper.
Nu ska jag fortsätta njuta, puss.

Sitter i skolan

sitter på sista lektionen som slutar om dryga timmen,
Skulle nämna att jag sitter med min älskling Daniel också ;)
Puss / Miranda

Heaven's on fire

Hej älsklingar! Idag började jag 10.15 och slutade kort därefter. Med andra ord: Hela min dag är en enda stor håltimma! Visst älskar ni att hata mig?
Funderar på att dra in till någon random skola och hälsa på eftersom jag är så jävla uttråkad. Och det blir nog ingen skärholmen, har ingen lust att dra in helt ensam dit. Får nog bli Södertälje, där känner man sig åtminstonde trygg (hehe bland alla syrianer åtminstonde!)

Förresten, Kiss - Heaven's on fire. Lyssna. Jalla.
Puss, Rebeckalicious



Förresten, ni är rätt många som läser bloggen, varför komeenterar ingen för? Jävla smygläsare haha! Jalla jalla sätt igång, jag lovar vi bits inte.. eller jo kanske Josefin, men hon är inte här so dont worry...

''Gamlingen'' hehe

Jag har inte alls varit uppdaterad under helgen, snart blir jag pippad av alla brudar i alla hål som går på min kropp :O haha skämt å sido!

Jag är dåra gamligen i gänget, haha låter så kul tycker jag, garvar lika mycket varje gång jag hör det. Låter som jag går med käpp, har grått hår och har hörapparat. No no no, men jag är ändå äldst hihi (A)

Denna helg har varit lugn om vi bortser från ruschen på donken, skön avslappande helg med familj och nära vänner. Dock blev det ingen fika på stan med sköna brudar som jag förutsatt men vi kanske gör något ännu roligare kommande helg? *Nathalie kollar med hundögon på alla*.

Imorgon kommer det att bli en hård och jobbig dag med skola och jobb, trist men ändå händelserikt! Nu står det faktiskt godnatt på schemat.. Eller det gjorde det för 2 timmar sen, haha.

So gooooooooooooooodnight my darlings! <3


sommar, sommar och sol...tralallalala, tralalalala.






On my way

Just nu sitter jag och pumpar Michael Jackson i väntan på min mamma och mina syskon. Jag tror att vi ska till skärholmen en stund och kolla runt lite. Dessutom är jag något sugen på en saftig räk-och-avokado sallad från Millas, visst känner ni igen er?
Nu tjatar brorsan om chinos också. Fan vad jag älskar min bror, killen är så himla trendig! Nästan så att han klär sig bättre än mig. Men bara nästan.

Puss, Rebecka


Godmorgon

Vaknade nyss brukar inte sova så här länge men det var verkligen as skönt. Kollar lite på tv nu och snart måste jag börja plugga lite för vi har två prov den hära veckan, men det ska nog gå bra. Sen ska jag idag vara simtränare med Miranda och sen ikväll har jag tänkt vara med några från klassen eftersom vi har studie dag imorgon. Men vi hörs igen i kväll puss/ a hoppas ni får en trevlig söndag<3



Söndag

Idag är det söndag, många får ångest över att skolan börjar och så vidare. Självklart tillhör jag den gruppen lite lätt, jag måste erkänna att jag inte orkar gå till skolan, plugga och sånt skit. Men eftersom jag inte gjort så mycket den här helgen så gör det inte så mycket.
Nu ska jag äta frukost och fixa iordning för mitt PM och min redovisning imorgon.
Vid tre tiden drar jag mig emot Sydpoolen då jag och Aina är handikappstränare inom simning, jag sattanr där till 20.00 ikväll eftersom jag är tränare fram tills dess.
Puss / mirris

I hate sundays

Godmorgon på er tjejer, tänkte slänga in en bild av min sminkning igår, hade tråkigt som fan så gjorde en lite galnade sminkning som jag inte brukar ha till vardags. ljus och mörk ögonskugga samt en massa kajal.  Vad tycker ni? Kan man gå såhär på vardagar eller fest? Va det snyggt?

Jag har lite småbrottom just nu, ska på match i skogsängsskolan. handboll ni vet. Vi möter serieledarna så önska oss lycka till för det lär jag och laget behöva.

Massa pussar / Eran Emma

Jävla syrianer

Ibland hatar jag att vara syrian med en fet släkt. En av anledningarna är att oftast bor 90% av släkten åt helvete och i mitt fall så bor 90% av släkten i en jävla håla som kallas västerås. Jag hade planer idag, okej? Men nej, då ska pappa komma med sitt jävla tjafs som vanligt ''Nej do har ente traffat dina färbroder''
Meeeeeen OCH? Som om dom idioterna änns tar lite av sin fucking tid åt att komma till Salem och hälsa på oss? Det är ALLTID samma jävla visa med dom där.
Och plus en till JÄVLIGT irreterande sak. Min farbrors jävla fru ska envisas med att FRITERA mat när jag har duschat och allt.. vet ni vad jag måste göra nu? Duscha, IGEN!

Jävla idiot syrianer, aldrig mer västerås.
/ En förbannad (som bara är förnamnet i detta fall!!!!!!) Rebecka!

Miranda här

Blev inte som jag tänkt mig ikväll, därför kan alla killar dra åt helvete enligt mig. Jag ska bara skita i ordet kärlek ett tag framöver.
Känner att jag ändå är för uppriven inombords, lika bra att bara umgås med vänner och leva livet ett tag då ;)
Så, jag sitter hemma en lördagkväll fyfan.. menmen :)
Hörrni, vad händer nästa helg? ska vi ta och ses då eller va säger ni? Vi kanske bara kan äta lite och njuta av liivet hehe
Älskar er
lovish

Tjena

Hahah, jag stör mig på killar så sjukt mycket.
Ikväll vill jag festa men det verkar dött, attans.
Jaja, idag bjöd min kusins pappa mig på cider på ett 80:års kalas haha. Gulleplutt han är (;
VART ÄR FESTEN?
Puss/ miranda


Bloggar från romme :)

Hello allihp!

Nu är jag som sakt på vår hotell i romme. Igår var vi och badade på ett äventyrsbad, skit kul men med min jävla tur så lyckas jag får värdens magkramp och kan varken andas eller röra mig... Så aa det blev ju lite sådär :/

Idag har vi varit i backarna.. Skit bra väder och inte så farliga köer till liften :) Allt har gått bra och jag hoppas på en lika fin dag imorgon också :)

Tyvärr fick jag ett samtal från en nära vän till mig igår, som gjorde att jag blev extremt nere och inte kunde sova ett skit i natt :( Men som becka har försökt att slå in i min huve gång på gång, GLÖMMA OCH GÅ VIDARE!! Får se om jag lyckas... :/

Saknar er i alla fall, och om det blir något fika ikväll så fan ring mig!!! jag kan vara med på högtalar telefon en stund :P

kram/ josse!

lördag morgon tjejer

hallå tjejer, hur blir det med fika på stan? Bojkottar vi det eller ska vi åka in tillsammans? Smsa mig snarast :)
allderles snart ska jag följa Linus till bussen och ta en promenad för lite frisk luft i lungorna (hehe naat). yes i smoke.

Btw hittade lite sjuka bilder på datan av mig och becka.



Ses senare kanske, Pusspuss! / Emma

Vilka är vi?

Vi börjar med Nathalie, för hon är gamligen i gruppen haha!
Nathalie dåra. Nattis är stockholmsbruden, bosatt i en trendig liten lägenhet på lilla essingen och lever livet på höga klackar! Hon tar allting med en nypa salt och är inte rädd för att skapa konflikter, och visst vet vi alla ett och annat om konflikter?



Sen går vi över till Aina.
Ainis är eiffeltornet i gruppen, alltså den långa jäveln! Aina har en modellkropp att dö för och hennes skratt kan få världens mest deprimerade person att börja skratta! Vi älskar våran Aino (öga på syrianska) för att hon är så go och vill aldrig någon något ont!

miranda aina

Miranda kommer next!
Mirre är gulleplutten i gruppen, så otroligt ödmjuk och bara så söt att man vill pussa henne! Men låt er inte luras av hennes oskyldiga yttre.. tjejen är en jävel på att festa och gör du något ont mot hennes slår hon dubbelt tillbaks. Be careful!

mir

Emma dåra.
Ems är partybruden i gruppen, varje helg är det någon fest som man bara måååååste gå på och visst har vi sett Emma full som en kastrull ute på salems gator? Emmalicious lever livet och bryr sig inte ett skit! Och det är så det ska vara, visst ems?



Rebecka ''kortisen''
Becka är kortisen i gruppen, den lilla blatten som man lätt kan ta för en svensk! Hon är jävligt frispråkig och är aldrig rädd för att säga vad hon tycker. Hon är liten, irreterande och jävligt påfrestande men vem älskar liksom inte Becka?



Och sist men inte minst, Josefin
Jossan är blondinen i gruppen, alltid så jävla blåst men också med ett hjärta av guld! Jossan kan börja skratta för absolut ingenting och visst vet vi att när hon väl börjar så går det inte att få slut på hennes garv?
Men trots det älskar vi Jossan, vad vore vi utan den blåsa blondinen liksom?

josefin och mirre

Kärlek och Respekt / Någon av oss, ingen vet riktigt vem..


Helg

åhh nu är det helg så himla skönt har längtat hela veckan. Tyvärr så är jag förkyld men hoppas på att bli bättre, vad har ni för planer i helgen tjejer? vi borde ses så fort som möjligt saknar er<3.

aina mirre emma
Puss / aina , älskar er!<3


Blä

Idag hade vi en lektion i skolan, vid 9:tiden. Sedan var vi kvar i skolan och bara "häängde" tills ett ungefär, då drog jag och klippte mig. Är sjukt missnöjd. Jag sa inte för kort - då klipper hon mig korthårig. MORR

miranda

mirmir

Så ska man isolera sig tills håret växt ut eller ska man leva med det? Går ju knappt att sätta upp i tofs.. snyft.
Love / Miranda


TGIF

Hej älsklingar!
Min dag har rätt ut sagt varit skit! Allting började med att jag vakna fem på morgonen utav att jag inte kunde andas och sen fortsatte det bara därifrån. I skolan ringde jag mamma i ren panik ''jag kan inte andas'' och så var allt igång igen. En panikslagen mamma ruscha till skolan och hämta upp mig för att köpa in min medicin (till astman). Dessutom har jag gått runt med feber och bokstavligen gått runt död. Vad gör man inte för skolan?

Nu ska jag byta om och ta en liten powernap, mamma ska göra tacos och ikväll ska jag hopefully dra ut.
Puss, en väldigt trött och hängig Beckis

FRIDAY BABY!

Tja tjejer, fredag idag, fan vad jag har längtat. Vaknade precis och väntar på att toaletten ska bli ledig så jag kan springa in och sminka mig fort innan jag måste gå. Idag har jag två riktigt jobbiga redovisningar som vi knappt får någon tid att förbereda oss på, kommer gå åt helvete. Och att redovisa är det värsta jag vet, ingen kan förstå hur jobbgt jag tycker att det är. Känns som att jag ska svimma och stamma på samma gång. Men men, över till annat. Det är fredag tjejer! Hur firar ni det?

Chillkrök?
Festa satan?
Filmkväll?
Vara hemma?
Familjen?


Jag ska vara med min pojkvän och troligtvis blir det film, kanske någon öl eller så vid maten :) Inget mer. Skriver sen när jag får tid.

/ Emma


Lyxfällan



Någon mer än jag som såg på lyxfällan ikväll? Helt seriöst så trodde jag att jag skulle dö, jag satt och verkligen skrattade åt den dumma blondinen. (Förlåt mitt uttryck, men dum var hon) Konstigt nog har jag missat hennes blogg på Stureplan.se. Hon ska ha efter dagens program ha lärt sig att hålla i pengarna och använda dem till rätt saker, jag tror inte riktigt lyxfällans experter Elisabeth Fogelstörm och Lasse Helleström lyckades denna gång. Om jag ska vara riktigt ärlig tycker jag de förra experterna var mycket bättre, och hårdare!
Annars kan jag ju personligen inte påstå att jag håller i pengarna mycket bättre än Anna Hibbs som var med i dagens program, skillnaden är bara att jag är 17 och hon 23 år.





Fika

Tjejer, bangar ni på en fika till helgen? Vi drar till ett mysigt café i stan och pratar. Vilka är på? Skriv i komeentarerna!
/ Någon av oss, hihi!

Fika

Tjejer, bangar ni på en fika till helgen? Vi drar till ett mysigt café i stan och pratar. Vilka är på? Skriv i komeentarerna!
/ Någon av oss, hihi!

Mirris här

Hej snyggingar, hur är det med er?
Jag tycker allting är sämst ena sekunden och nästa sekund är allting bäst.
Iallafall måste jag erkänna att mååånga i min klass stötta mig, underbart. De kramades och sa fina ord.
Men det vackraste var nog Josefins fina sms<3
Jag är på för fika, när som helst hur som helst med er tjejer. <3
Ja idag har jag tillverkat parfym också, tuffing jag är ;D
mer kärlek!
natta, josefin

Rebecka

Hej tjejer! Har saknat er massor, fast inte Jossan för henne träffade jag senast idag haha, älskar dig hoe. Iallafall. Jag var med Jossan en stund tills det var dags att tagga vidare så då ringde jag min barndomskompis Maria och drog hem till henne, vi chilla galet och gjorde mat! Det blev kyckling med bulgur och sallad till, muy caliente!

Nu sitter jag hemma och har det svårt att andas. Min astma medicin är slut och min pappa har fuckat ur lite på mamma pga att hon inte köpte en till mig idag. Min astma har blivit värre och värre nu på senaste tid, klarar mig en dag utan den. Jobbigt liv va? Vara beroende utav medicin.

Puss, Rebecka

Torsdag

Sitter i skolan och försöker få något gjort, men dessvärre så känns et inte som att det går bra. Har två redovisningar imorgon, önska mig lycka till. Förresten så får Nathalie ta och ladda upp en fräshig bild på henne eftersom hon önskade en ny. Själv tycker jag den va skit snygg ;)
Ikväll har jag träning, funderar på att sova hos Linus. Ska plugga in en av redovisningarna och skriva ner lite saker om en författare. Inte så himla kul med andra ord.

Ha det bra älsklingar :) / Emma

Nathalie mår inte sådär jätte bra

För att få bort smärtan i knät efter min skidolycka i Åre så äter jag smärtstillande och är verkligen inte det roligaste jag varit med om.

Något som gör mig glad är att de senaste dagarna har jag börjat tänka och prata om alla minnen från låg-/mellanstadiet. Det finns nog inte så många som haft det så kul som vi hade det. Ellerhur brudar? Jag vill också säga att jag saknar er jätte mycket och vi måste ses snart, vi behöver ju inte ha världens fest för att ses bara en fika över stan så alla kan ses snart?


Moa och Rebecka våren 2007.

 
Nathalie E.


 


Jossan här igen

Fan vad jag blir sur på vårt jävla internet krach asså!!!!!
Men aa som sakt så skriver jag från skolan nu igen. Har data kunskap och det suger som vanligt. Har ingen aning om vad tanten där framme har stått och gått igenom den senaste halvtimmen :P

Vill ge en stor tanke och en ännu större tröstande kram till vår egen MIRANDA idag, för jag vet att hon verkligen behöver det!! Och du vet att vi alla älskar och stöttar dig genom allt gumman <33

Imorgon åker jag med min familj och mammas ena brors familj till romme över helgen. Vi ska bo på ett skit fint hotell och bara ha det ass bra :D Hoppas jag i alla fall!

Kommer nog inte bli kul att komma hem idag :/ För dom som inte känner min morsa så har hon en tendens att fucka hela huset när vi ska iväg någon stans. Hon ska först skrika så mycket hon bara kan, på så många hon bara kan. Sedan ska hon typ gråta över att hon inte kommer hinna packa. Sedan ska hon gnälla över att jag och min syster aldrig hjälper henne och sedan gråta lite mer över hur skitit och ostädat huset är (enligt henne alltså, igenkligen är det fan skinande rent!!)
Jaja, får väl försöka komma bort från huset haha har i alla fall packat mina saker så det känns rätt lungt :D

Fan försten becka kan jag komma över och låna din data lite ikväll???
Och ems, bloggen blev skit fin!!! :D

Pöös / josefin <3

Godmorgon

Ska snart till skolan, klockan är en bit över sex. Ingen av er som får gå ut såhär tidigt va? Sitter halvt påklädd, så ni ska jag dra på mig mina chinos och någon tröja. Sen har jag brottom för jag måste sminka mig, komma på vad jag ska göra med mitt korta tråkiga hår (blir svampfrisyren som vanligt) och bre mackor.

Pusspuss på er / Emma

A pic on my very sexy boyfriend ;)

Huvudvärk

Jag mår riktigt dåligt.
Varför beror på "han som alla vet är dålig"
Tack för att du stötta mig Josefin<3
Jag funderar på om vi inte kan ses nästa helg? vad säger ni?
I really need it.
Älskar er verkligen. Ni är bäst.
josefin och mirre

Störande moment nr. 1

Medan jag sitter med en fet turban och i mina rosa hotpants så kom jag och tänka på en åsna som jag bokstavligen måste leva med dag in och dag ut.
Jag talar självklart om Shakil.
Låt mig berätta lite om Shaqi the blacki (som jag brukar kalla han.. han har tusen andra namn också..!). Vi växte upp tillsammans på storskogsvägen i salem, vi bodde bokstavligen grannar och året var 93. Sen började vi skolan och jag och shaqi började i samma klass. Redan då gjorde han livet surt för mig, med sitt vita leende och bajsbruna hy, och juste hans tandställning också! He did his one thaaang redan då.
Nu går jag i gymnasiet och tror ni inte att jag hamnar i samma klass som honom? Varje dag och ett krig mellan oss men trots det älskar jag min jude (han är snåål som in åt helvete!!!! Så han heter JUDE på min telebobo)


Shakil, jude, shaqi the blackie, swarziNEGRO, blackie chang, det, whatever you wanna call him.
men trots allt så betyder du mycket för mig och även om jag inte alltid visar dig så tror jag endå att du vet det ;)
Är du nöjd nu? Du fick ditt inlägg ansikte..

Underbart

Fan vad snygg våran header blev!
Men förresten Ems, jag kom att jag inte änns har dig på msn hoe.. hur fan kommer det sig?

Är hemma från gymmet förresten, och ja, jag är död. Nu ska jag duscha och städa mitt rum.
Puss, Rebecka


Snyggt!

Riktigt snyggt Emma, jag gilla den verkligen.
Nu ska jag fortsätta sura över att T inte hör av sig. Min ilska har försvunnit och nu känns det som att jag borde följa det Metro skrev i mitt horoskop idag
"du funderar på att avsluta något som känns menningslöst - sluta fundera, gör det."
Tjockar ballerinakex gör jag också (;
Puss / Miranda

Aina

Tja tjejer !
tycker bloggen blev fin nu ,bra jobbat emma:). Har bestämmt mig att börja blogga på min egna blogg på nytt igen så kolla in Caramell.devote.se

Designen

Hello bruds! Gjort klart designen, till viss del. Bakgrunden är fucked up men lägg in en annan om ni hittar och har lust :) Men vad tycker ni om headern? enkelt och snyggt tycker jag. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min pojkvän och sen kolla på film och vara jätte onyttig.

Älskar er tjejer / Emma


It's me again

Hej tjejer! Äntligen har Emma skrivit ett inlägg, det var verkligen på tiden!
Förresten hörni, vill ni höra om självförsvarskuren vi gjorde idag? Det var riktigt lärorikt och mycket användbart också.

För det första så har killar 4 punkter på kroppen som dom inte kan träna upp. Dom 4 punkterna är: Ögonen, pungen, halsen och smalbenen. Så om ni någonsin hamnar i en obehaglig situationen då är det dom ställerna ni ska slå emot, då har killarna ingen chans!

Älskar er, Rebecka



UPDATE!
Tjejer, ser ni kategorierna till höger? Gjorde en till var och en av oss så man lättare kan hitta i bloggen!
Love!


Fortfarande problem med att komma ut en tänkbar överskrift

Hej fina tjejer!
Kom nyss ehm från skolan, som sagt har vi det väldigt slappt just nu eftersom vi har massa håltimmar och sista lektionen hade vi 1 och en halvtimmes masage! (stavning?)
Riktigt jävla härligt så snart (läs:ikväll) ska jag nog orka plugga riktigt hårt..
Vad händer i helgen för alla? Själv ska jag till min farmor som fyller 80 på lördag förmiddag :) Och på eftermiddagen är jag bjuden hem till en snygging, hehe. Och nej, det är inte Tobias.
Det känns lite skumt, han skickade smset igår kväll och nu funderar jag på om han skicka till fel person eller vaddå? Han ska vara ensam hemma så det kanske är flera som ska dit.. men jag vet inte (; Får snacka med honom senare.
Men nu vet ni iallafall :D
Ska ta något att äta, Puss!

miranda aina
En Miranda och En sur Aina i väntan på att bli upphämtade för att dra sig till skärholmen för att fixa sminket, balen - 08

choklad

Tjaba!
sitter i datasalen och har as tråkigt sitter och chattar med min klasskamrat Linnea som sitter två meter bort haha.
Men men idag har jag haft fysik prov vilket visade sig faktiskt gå bra. Längtar tills jag kommer hem, vill bara koppla av och kolla på tv och äta en massa choklad. Skriver sen igen när jag kommit hem hoppas ni andra haft en trevlig dag puss / a

Jävla skit

Jaha idag har man alltså fått beskedet om att en va de människor man gillar bäst i klassen ska sluta/hoppa av!!!

Om denna person helt ärligt tror att den kan göra så, så har den inte fattat vad jag går för. Och ennu en mr x kommer att bli dödad för att stå upp som gått exempel för detta beteende... FY FAN FÖR DIG!!!!!

Emma

Hej på er alla, Sitter i skolan nu och lodar sönder. Längtar bara tills jag får åka hem. Sry att jag vart lite seg på att skriva, men tar igen det ;) Och om 2 timmar är jag fri från det här fängelset.
Planer ikväll?
Ska träffa pojkvännen som sover hos mig, skriva lite om bilens historia, läsa en bok som jag kommer total faila på när jag ska ha redovisning på Fredag. Har liksom 200 sidor kvar att läsa. Men men nu ska jag ut och röka med min slusk vän.

vad ska ni göra ikväll?
Pusspuss. E

Jossan här!!

Fan fan fan!
Jag kommer inte kunna skriva på ett tag, för att vi inte har något internet hemma!!! :O

Jag råkade som sakt ta sönder vår hem telefon för ett tag sedan. Och nu har det varit några tele-gubbar hemma hos oss och lagat den. Men när dom gjorde det så drog dom ut en massa sladdar och kopplade om en massa skit.. så nu är internet dödat!!!!
Trodde fan jag skulle ta livet av mamma när hon sa det!!

Men vi har ganska bra med datorer i skolan så jag kan skriva här ifrån, och om jag kommer hem till någon med data.. (haha becka du är närmast så jag kommer hem till dig ofta nu, Men vara för datan!!) haha

ne nu måste jag fortsätta med vårt grupparbete innan resten av gruppen hugger huvet av mig :P

pöss/ josefin

Onsdag

God morgon tjejer!
Ni ska bara se mig just nu.. kaoshår, inget smink och mjukiskläder! Idag är det onsdagsschemat som gäller och vi tjejer ska få lära oss självförsvar medan killarna ska prata om jämnställdhet och hur man behandlar kvinnor.
Power to the ladies liksom!

Förresten, ikväll kommer ett inlägg om Shakil! Eftersom idioten gör mig irreterad så ofta så förtjänar han ett eget inlägg!

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning. Bussen kommer om några minuter..
Puss, Rebecka

O-M-G

Har varit och simmat i typ en och en halvtimme nyss, simmade mest 100 m eftersom jag ska ta tid på det senare! förhoppningsvis.
Annars så gick jag som vanligt och lyssna på musik på vägen hem.. inga konstigheter. När jag kommer emot vägarna där jag bor, ser jag en kille gå.. inget jag tänker på utan går vidare .. sjunger med lite på låten som spelas i min mobil, sedan precis innan jag svänger ner på vägen där jag bor kollar jag igen och då ser jag att killen står helt stilla och kollar på mig, vafaaan?
Sen får jag ett vackert sms utav alla-vet-vem-va? fuck. fuck. fuck.
En del av mig ville springa till honom och en annan del ville springa hem och gömma mig. Jag gjorde det sista.
Nu skäms jag.
Love / Miranda


Ainaaaa Hääär!

Tjaba!
Mitt första inlägg här på bloggen tycker att det är härligt att vi alla skapat en blogg tillsammans, måste bara säga att jag tycker som Becka vi borde ses snart det var så länge sen vi alla var samlades och hade skoj. Minns alla våra härliga minnen från skogsängs haha det var verkligen dom bästa!
Längtar efter er alla puss/ a

- 
ahah snyggaste bilden

Överskrift

Jag vet inte alls vad jag ska skriva som överskrift.. vet det aldrig! blir så galen på det..
Iallfall idag har varit en kort dag i skolan, vi har ofta korta dagar och har mycket halvklass-timmar, riktigt skönt men dock får vi mycket håltimmar, men så är det.
Idag har jag gått runt i din kofta Rebecka, tro mig du kommer inte se mycket av den på en låång tid haha ;)
Snart ska jag börja plugga, igår hade vi inga prov/läxor inskrivna och idag har lärarna bokstavligen bombat oss.
Har matteprov (matte B!!!) inom en kort tid, och jag förstår inte alls mycket. Tog mig en timme att göra ett tal idag.
Annars fick vi sluta tidigare idag eftersom våran lärare blev så arg så hon gick ifrån lektionen, låter lite som skogssängstiden eller hur? haha ;)
Rebecka, har du twilight böckerna föresten? Jag vill läsa tvåan nu på en gång! Josefin är liiiite seg och har inte kommit igenom tvåan än..
Älskar er!

Miranda


Rebecka, igen!

Är hemma från skolan nu, var snabb med att ta datorn. Annars blir det krig mellan mig och min bror, haha! Funderar starkt på att köpa mig en snygg laptop..
Förresten! Igår sprang jag 31min på rullbandet. Det känns skönt och veta att jag fortfarande har en hyfsad kondition efter en lång paus ifrån gymmet. Ikväll blir det gymmet igen, ska satsa på konditionen idag också! Någon som kommer?

Förresten tjejer! Ska vi köra någon filmkväll hos någon i helgen? Jag kan kolla med mina föräldrar om jag kan skicka ut dom någonstans och så sitter vi hemma hos mig och gör lite god mat och pratar gamla tider. Vad tycker ni?

Big love, Rebecka


singstar hos jossan, över ett år sedan!

Rebecka här!

God morgon tjejer!

Snart ska jag iväg till skolan men jag passar på att döda lite tid framför datan! Förresten hörni, våran första bloggdag hade redan över 20besökare! Väldigt bra.
Förresten, snart kommer en liten presentation över vilka vi är och va vi gör. Stay tuned!

Nu ska jag surfa vidare..
Puss, Rebecka!



Nathalie här


Jag är:
en envis festpingla som är full av energi, har nog ett av världens värsta humörsvägningar, är 17 år och lever med min pappa, mamma och hundarna Hio och Moa.

Jag gör:
pluggar samhälle med inriktning ekonomi på Nackademins gymnasium, aktiv i MUF, shoppar och helt enkelt lever livet.

Det blir jag som kommer piffa upp denna blogg, sånt är jag bra på! Snart har den inte denna tråkiga design!



Miranda här!

Det här känns mäktigt på någotvis! Känns som att våran vänskap kommer bevaras och arkiveras haha ;)
Iallafall, har inte så mycket på hjärtat så jag tänker bara skriva hoppas ni alla haft en bra dag och så bloggar jag när min insperation är lite bättre haha :)
Love



wii änkligen gemensam blogg

Fan tjejer vi borde kommit på det här för länge sedan. Men tack vare vår underbara kortis becka så har vi nu det :P
Hoppas i alla fall att alla tar sig tid och skriva lite här nu!

Men jag måste fan fortsätta plugga nu :( så jag får skiva lite mer imorgon..

pöss / josefin


Välkommen till VÅR nya blogg!

Hejsan alla!

Väkomna till Allofus.blogg.se
Dom som driver bloggen är: Rebecka (www.Beckaw.webblogg.se) , Josefin (www.Josszz.devote.se) , Nathalie (www.Ernheim.blogg.se) , Miranda (www.MirandaCajsa.devote.se) , Emma (www.Emmakuupari.blogg.se) och Aina (som till skillnad från oss andra faktist har ett liv..haha)



Puss!


RSS 2.0